Catatan Buku Tamu
Dipamerkan 150 - 180 daripada 361 keputusan. Tambah Catatan di Buku Tamu Ini
Nama Catatan
Che' N
Ipow - Tepeng
Dikirim pada Monday, 20 July 2009 17:29
SEMUSIM BERSAMA...
BERABAD TERASA...

-rasdian in memoria-
 
mohd zahar yahaya

Dikirim pada Friday, 17 July 2009 20:22 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam ukhuwah smua.. mn la bdk2 zmn mnumpang kat sek bndang siam dlu.. yg nmpk pung cma 2-3org jer..sy ni gnerasi ke2 sek men btu8.. ntra wrga awal yg mngindahkn sek dlu.. tngt stiap pljr kna bw pkok bnga dr umh. pas 2 kna wjudkn tmn utk stiap kls...Biggrin
 
mohd zahar yahaya
cyberjaya
Dikirim pada Friday, 17 July 2009 01:35 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
thnks wat smua ckgu n ckgi yg x pnh jmu2 ngn karenah kmi ms 2.. per kbr la smua ckgu2, smga rahmat NYA sntiasa brsma2 kalian
 
mohd zahar yahaya
cyberjaya
Dikirim pada Friday, 17 July 2009 01:32 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam ukhuwah smua.. sy ni gnerasi ke2 sek ni... tngt ms mnumpang sek bendang siam dlu.. tngt ms bru dpt msuk sek bru, smua stden kna gtong ryong,bw bnih2 pkok bnga.. kna wjudkn tmn bg stiap kls.. tngt pngtua time 2,tn aji jaafar..dsun kat blkng 2 msih
 
RUGAYAH MOHD NOOR

Dikirim pada Tuesday, 14 July 2009 09:14 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
SmileSalam sejahtera wat sume warga rasdian. Semoga sentiasa dirahmati Allah.
 
rose 5sc_07
tg. malim
Dikirim pada Monday, 13 July 2009 23:09 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam to all wrga rasdian..terutma kpd bebudak 5sc 07,wassup guys..bile agy kite nk berkmpul satu klas mcm dlu??..kpd ckgu2 yg ngajar 5sc thanks coz da menddik kmi sehngga kmi berjya smbung stdy kat ipt2..ckgu tikah,pew crita skang ni?hehe,ckgu gee da lpas da,ckgu bla agy?xsbar2 nk mkn nsi mnyak ckgu nie..
 
eliesya amyra
unisel
Dikirim pada Friday, 10 July 2009 13:43 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam kpd warga rasdians...khas wat guru..kpda adik2 yg akn menduduki pmr &spm gud luck
 
fiena@5vt_07
uitmperak
Dikirim pada Monday, 06 July 2009 12:29 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
hallo2! windu ar kt sume bbdak klas vt.... gudluck to u all.... n thank to all tcer coz dh byak mbntu kami! k..bye22
 
azidah
bintulu
Dikirim pada Sunday, 05 July 2009 20:33
Biggrin lmenye xbka lman web sek...
byk brita t'bru..
to ckgu basri bln 5 ri 2 sy pg sek tp xdpt jmpe ckgu...
ktenye ckgu cuti...
 
Azura Binti Abdul Raof
Pasir Puteh Puteh Kelantan
Dikirim pada Sunday, 21 June 2009 13:04 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Tahniah! Antara sekolah yang aktif membuat laman web rasmi. Semoga sekolah ini terus berjaya dimasa-masa akan datang.
 
aishah idrishah/ex-5vt/iium

Dikirim pada Wednesday, 17 June 2009 20:43 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam rndu &sayang kpd smua warga rasdian trutama warga 5vt 2007.....
 
cikgu rasdian
simpang
Dikirim pada Tuesday, 16 June 2009 08:21 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
SmileSelamat kembali semula ke sekolah buat semua warga RASDIAN. Penggal baru, semangat pun mesti baru beb!
 
muhd zahiruddin hamdan
bru blik dri plkn sinaran suria,sungkai
Dikirim pada Thursday, 11 June 2009 17:41 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
saya mngcapkn kepda ckgu yg bnyk tlah mngjar sya dan slpas sya blik dri plkn sya bnyak berubah.Trkhir sekali KHIDMAT UNTUK NEGARABiggrinSmile
 
mohamad hisam bin ma abu

Dikirim pada Thursday, 04 June 2009 13:45 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
elloo...wht up..hope kowg (x_student 5sc06)sume happy n succes in ur life..to teachers, sabo lerr byk2 ngan kerenah student k....all the best WinkWinkWinkTongue
 
zurhusni@unie
kuala lumpur
Dikirim pada Sunday, 31 May 2009 15:38 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
halllooooo......
wt x studect 5sc 2007,rjin2laa hntr email kt unie nie...add laa hzue_90@yahoo.com.my dlm frienster or YM korg yer..(".)..selamat maju jaya
 
cgucik
cht.ibol
Dikirim pada Thursday, 28 May 2009 21:32 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
SmileLama x buka laman ni.Tahniah kpd pel 2007 yg kini sdg bercuti utk mula tapak baru di menara gading.Sy turut gembira di atas kejayaan anda semua, bagaikan 'mutiara hati' ada bersama.maafkan saya jk x dpt berikan yg terbaik utk anda, utamanya 5Sc,5ER & 5KM.Doa sy semoga anda terus berjaya dgn cemerlang & terbilang.
 
Noorzaid Ridzuan

Dikirim pada Saturday, 23 May 2009 12:20 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Syabas saudara Basri, very impressive
 
AMIRA BT ABDULLAH
BANDAR SUNWAY
Dikirim pada Tuesday, 19 May 2009 15:57 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam sumer..thanx pd sir basri yg berusaha membina website yg memg up to date n intresting..well done cikgu..
anyone who still remember me juz email k..
 
cikgu rasdian
simpang
Dikirim pada Tuesday, 19 May 2009 09:09 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
WinkIngatkan campak rupanya jerawat batu, ngajar bagai nak rak bebudak wat tak tau,mcm nak sepak takut kena serbu,bykkan bersabar,kitakan cikgu. SLMT HR GURU WAT SEMUA GURU RASDIAN.
 
Zurhusni Bt Alias

Dikirim pada Saturday, 16 May 2009 12:41 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
selamat hari guru wt cume guru2...xspecially wt warga guru yg mgajar 5sc..wei kengkawan,klu sng YM ngn unie..mis u all.....SmileSmileSmileSmileSmile
 
shark
are_raw
Dikirim pada Friday, 15 May 2009 17:01
BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin salam kepada sumer warga rasdians.... waaa!!!! rindu giler kat skol n cikgu2!!!!!! but im coming this monday... to all 5sc student batch 07 aku rindu korang gile2! aku kat umah ni cuti sem sampai awal bulan 7... sesape yang holiday gak tu or berada di dalam kawasan liputan roger2 la aku.... leh hang out sesame....BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin HAPPY ARY GURU! untuk rasdians yang ngah exam. GANBATE NE!!!!!
 
cekam.com
gu-bubu
Dikirim pada Thursday, 14 May 2009 17:11 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
selamat ari guru ...
 
faisal(5vt)2007
seberang prai
Dikirim pada Thursday, 14 May 2009 13:49 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
BiggrinBiggrin
sempena sambutan hari guru nieee..
teringat pulak kenangan sya
dlu..
masa saya form 5,saya nyanyi lagu khas buat cikgu2..

apa-apa pow..
selamat Hari Guru..
 
Razak
Kuala Kangsar
Dikirim pada Thursday, 14 May 2009 11:31
Semoga SMKDWAR semakin maju, salam rindu untuk semua rakan-rakan guru di sana.Selamat Hari guru.
 
MOHD AZEEM BIN MOHD ZULKIFLI

Dikirim pada Tuesday, 12 May 2009 13:14 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
tq..
1st skali...
tq kpda smue cikgu2x
dskolah smkdwar..
dan selamat menyambut hari guru yang akn tiba xlama lg...
tq jga sbab adew gbr sy lm foto...Tongue...hahahaha...
1 ag...ifah jgn lew smbg cgt...
lme xdgr citew ttg ko..
hehehehe..
rindu kt ko...
 
nur 'iffah mohd yazid

Dikirim pada Thursday, 30 April 2009 23:11 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Smiletahniah kpd pljar2 yg mnrima angrah...n thanz byk2 kpd ckg2 di sk..spcialy ckg2 yg mngjar sy...trma ksih ckgu...
 
Mr N
Tping
Dikirim pada Sunday, 26 April 2009 20:39
SmileTahniah kpd semua yg menerima anugerah pd 30 April,
teruskan usaha. Yg tak berjaya tingkatkan usaha.
 
synyster gates
dpn komp
Dikirim pada Saturday, 25 April 2009 16:15
Shockedmak ai nma aku pun ada dlm snarai anugrh gak...alhamdulillah..BiggrinBiggrin
 
Webmaster
SMK DWAR
Dikirim pada Friday, 24 April 2009 22:38 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Diharap pengunjung dapat mendaftar di laman web ini dan seterusnya menggunakan "Forum Rasdian" untuk berinteraksi.
 
imortal
atas tanah
Dikirim pada Friday, 24 April 2009 18:09
Tongue....cikgu hanim....tyima seh ye.....tunjuk ajar ckgu sy x lupakan,,,,kpd suma ckgu kt sek ni.....selamat hary guru ....walaupon lambt ag..... ckgu yg ajar f0rm 5 sc....tima kasih ye
 

<< Mula < Sebelum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seterusnya > Akhir >>

Dijana oleh Easy Guestbook © 2006 Joomla-addons.org

rasdian