Catatan Buku Tamu
Dipamerkan 180 - 210 daripada 361 keputusan. Tambah Catatan di Buku Tamu Ini
Nama Catatan
muxhaffar
taiping centre
Dikirim pada Friday, 24 April 2009 18:06 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Shocked zem .... bila masa ang ada kt dalam ni....cal aku k
 
sayyidi_90
senduk hulu
Dikirim pada Friday, 24 April 2009 18:05 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Biggrin...hai....lama x tgaok ye....buku kt dalam ni
 
zem
permukaan bumi
Dikirim pada Friday, 24 April 2009 14:43 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Biggrin.....saje je nak lalu kat sini...pekabo friends 2007 5sc...
 
eliesya_unisel
pj
Dikirim pada Wednesday, 22 April 2009 11:01
assalamualaikum...cikgu dan kengkwn sume terutamanyadak 5sc o7.....dah lama tak masuk web sekolah ni cat, baru nampk bangunan lama sekolah,teringin nak g skola tp xde kelapangan..harap pengetua baru ni dpt membawa perubahan yg lebih besar kpd students sume...anyway tlong ye doakan kejayaan saya 6t...peace no war...Biggrin
 
cikgu rasdian
simpang
Dikirim pada Tuesday, 21 April 2009 09:17
WinkSelamat menempuh peperiksaan pertengahan tahun wat sume studentku. Study, jangan tak study.
 
Faisal
Seberang Prai,pulau Pinang
Dikirim pada Sunday, 19 April 2009 16:38 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
kpd Bekas pelajar..
BiggrinBiggrin
form 5(2007)
aku tau korang dh
bersepah di merata semenajung tanah air...ada dh keja
ada msih g dok belajar..

ak nk luahkan perasaan la..
sampai ati korang
tak AFUNDI aku nk Masuk AF.
HUHUShockedShockedShockedShockedShockedShockedShockedShockedShocked

papa pow..
good luck..
in your life...
 
azry5science07
ilp ipoh
Dikirim pada Friday, 17 April 2009 12:05
Tongue buat cikgu2 sume ingat tk lg saya..rindu la ngan klas teacher marz dan cbitan dia.cikgu zack&rizal jom pg mancing.cikgu haliza&hanim saya ingat lg tgran cikgu yg slalu bg peringatan kt saya yg slalu wat hal.papeun jasamu ttap dknang
 
azry5science07
ilp ipoh
Dikirim pada Friday, 17 April 2009 11:54
Tongue aloo sume rasdian.dah lame aku x msk cni.byk perubahan dah blaku.buat kwn2 form5 07 trutama geng 5sc07 aku amat merindui kenangan kita bsama.fathin,shark,ain j,hasnah,ros,mat cerap,amir,elisya dan yg lain2 lg aku arap hbgan kita tkkan hlg wlaupun kita suma jrg bhbungan.maafkan aku ek.
 
Rosmawati Mohd Said

Dikirim pada Friday, 10 April 2009 11:36 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Hello..

Tahniah kpd team rasdian di atas kesungguhan membina web ini.. Best laaBiggrin

Tp nape xde gmbar @ aktiviti yg telah dijalankan oleh kami sbg batch pertama (1991-1995) cuba laa selongkar album lama skolah mesti ada punya... Xsangka yer skolah nie dh bertambah cntik, igt lg time skolah dlu bgaimana kami di arahkan mbawa pokok bunga setiap org utk ditanam dkawasan skolah wpun penat tp best giler time tuu.. Wink
Pd cikgu2 yg pernah mengajar kami thank you so much coz mendidik kami menjadi manusia yg berguna. Cikgu Arba'yah. Cikgu Zawiyah, Miss Oii, Cikgu Ariff, Cikgu Sani, Cikgu Basri, Ustaz Nazri, Ustazah Hamidah, Cikgu Aminuddin, Cikgu Zailan dan ramai lg klu sbut kat sini xckup ruang nnt we miz u all so much..

 
azaril 5sc
skm.wp
Dikirim pada Wednesday, 08 April 2009 21:05 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
wat cekgu azman n cekgu embran,pengalaman sbg alk koop tlh memberi saya peluang utk bergelar sbg slh seorang pegawai koperasi di SKM...kalu cekgu nk mklumat penambahbaikan koop rasdian,blh email kt sy...
 
azaril 5sc
skm.wp
Dikirim pada Wednesday, 08 April 2009 21:03 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
huh,comei tul website nih...
dpt gk tgk gmbr2 rasdian yg terkini,rindu pd sume tecer.. spesel wat tecer alinaliza,kompang aktif lg ker?rindu nk men kompang,
 
Nur Shamsimawati Shamsuddin

Dikirim pada Wednesday, 08 April 2009 16:07 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Hi!
to all my frez expecially giant, IsMayat, Nobita, kamarul, jijon, paen, saridah, K-e, Abg Yon. Rindu r dgn korang smue thap gaban tu kalah ultraman tau.. bila bleh jumpa yer..
 
nur
cheras
Dikirim pada Wednesday, 08 April 2009 12:44 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Ishhh... mana bdk2 batch 1991 -1995 nie, yg ada smua junior jer kat sni kcuali nmpk td zir omar khan jer yg lain nyorok kat ner.. Isma,Doraemon n giant kuar laa dr gua tu...
 
THALASIAH BT ABDUL KARIM

Dikirim pada Saturday, 04 April 2009 19:31 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
wah...menarik juga website RASDIAN ni.....teruskan usaha, semoga ini dapat menjadi contoh kepada sekolah lain...TAHNIAH...tentu memerlukan pengorbanan masa dan tenaga ...
 
cikgu rasdian
simpang
Dikirim pada Wednesday, 01 April 2009 11:28 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Smile Selamat maju jaya wat sume studentku baru dan lame.
 
mazlina
trong
Dikirim pada Tuesday, 31 March 2009 11:46 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam kepada semua warga rasdian ..apa khabar semua?kpada tcer maz sy memohon seribu kemaafan di atas apa2 kesulitan yg berlaku sepanjang proses pembuatan baju sofbol.kesulitan amat lah di kesali.
 
cgu norizah
smkdwar
Dikirim pada Wednesday, 18 March 2009 23:44 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
BiggrinSmile12 Mac 2009 sekali lg sek cipta sejarah peningkatan SPM 2008 melebihi 3% keseluruhannya. Alhamdulillah dan tahniah kpd semua pel f5 2008 di atas kejayaan u all.4 my daughter, ummi amat bangga sekali dgn kejayaanmu. TQ 4 all teachers.Jasa u all hanya Allah yg dpt membalasnya.F5 thn ini mesti bersedia lebih awal utk hadapi SPM 2009, ok!
 
Pulau
Taiping
Dikirim pada Tuesday, 17 March 2009 16:20
Sokong boikot barangan israel laknatullah...bukan tak boleh hidup pun tanpa barangan mereka..ini jihad kita..
 
xcikgu kh
taiping
Dikirim pada Tuesday, 17 March 2009 09:27 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
sukanya tengok web ni.. bangga aku buat web master dan team teruskan hasil kerja. kepada rakan smkdwar tak akan hilang diingatan memori masih kuat
 
aMy_5eR!!08
BM Laketown Resort
Dikirim pada Tuesday, 17 March 2009 04:12 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
Assalamuailakum...apa khabar semua warga dwar?amy ucapkan semoga semua okey jur..to all my teachers,thanks so much coz sdah mengajar saya dri form1 until from5..to all prefect good luck with your duty..tahniah jgak cikgu Basri n the geng,laman web sekolah dah bertambah cantik..jemput2 la cikgu2 or kwan2 klau ada nak buat majlis ape2 mai la Palm View Service Apartments/Hotel,the best destination ..okey jmpa lagi semua bye-bye
 
pdOs 5eA!!
palm view bukit merah
Dikirim pada Tuesday, 17 March 2009 03:52 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
salam,to all..
first thing sy nk ucap brbnyak trma kasih to all my teachers krna anda smua sya berjaya ketahap skrang ini..
to ms atikah thanks a lot for make my sceince A2!! ari2 xsmpat nk jmpa, ckg asyik lari ja malu kot he2Tongue kalo ajin email la kt sya ye!! to all my bi teachers thanks a lot too coz i've got A2 in bi!! pgawas skolah pe cita hah! hope lbih maju n berdisiplin lah yerk? ok lah kalo ajin mai la c/in kat kami yerk kini promosi 2+1
buy 2 studio get 1 studio for free!! get it now...ok adiosa
 
NORIZAN BINTI KADIR

Dikirim pada Sunday, 15 March 2009 18:46 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
erm...
 
nor mazlina binti basir
taiping
Dikirim pada Sunday, 15 March 2009 10:53 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
hai..pe kbr smua?kpd pemain2 sofbol taun ni main elok2..kpd bks bdk2 kelas ERT05,gud luck dlm ape bdg yg di ceburi..tcer mas jgan lupa ajak g joging kt bkit larutBiggrinBiggrin
 
yo
changkat ibol
Dikirim pada Friday, 06 March 2009 18:22
BiggrinSELAMAT PENGANTIN BARU BUAT CKGU ZURITA...JGN LUPEKN KMI PLAK NNTI...
 
yusmi 5vt2007
unikop,kl
Dikirim pada Thursday, 05 March 2009 23:53 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
WinkSmile
Assalamualaikum,apa khabar guru2ku d smkdwar,bdak2 5vt,bdak form 5 2007,my mail n myspace,
norman_unikop@yahoo.com.my
 
mazita
kota bharu
Dikirim pada Wednesday, 04 March 2009 16:03 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
haii..
teringat zaman2 sek dulu..
smg cgu2 sume chat n hapy mgjar kt situ..
to all my friends 5ERT'05
selamat maju jaya
 
rose_ewa
jb
Dikirim pada Wednesday, 04 March 2009 15:59 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
SmileSmile hope sume students and cgu2 success....
wat kgkwn, jgn lpe aq wlwpon da bpe tawon xpnh jmpe...
 
zameer

Dikirim pada Sunday, 01 March 2009 17:20 Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
SmileWinkwah
 
andy trong
taiping
Dikirim pada Sunday, 01 March 2009 11:28 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
teman megucapkan selamat menjalani ujian pada minggu hadapn.......Biggrin
 
Norshazmira Salleh

Dikirim pada Saturday, 21 February 2009 14:47 Lawat laman web pencatat Alamat e-mel ini dilindungi daripada spam bots, anda perlu ada JavaScript untuk melihatnya.
hai sume..rndu la kt sklh,ckgu2 n keng kwn sume..doa2kn la rsult SPM yg bkal kua ni sumenye cmrlg..Smileby2
 

<< Mula < Sebelum 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seterusnya > Akhir >>

Dijana oleh Easy Guestbook © 2006 Joomla-addons.org

rasdian
44 queries executed
1
SET sql_mode = 'MYSQL40'
2 SELECT folder, element, published, params FROM jos_mambots WHERE published >= 1 AND access <= 0 AND folder = 'system' ORDER BY ordering
3 SELECT template FROM jos_templates_menu WHERE client_id = 0 AND ( menuid = 0 OR menuid = 122 ) ORDER BY menuid DESC LIMIT 1
4 DELETE FROM jos_session WHERE ( ( time < '1495789980' ) AND guest = 0 AND gid > 0 ) OR ( ( time < '1495789980' ) AND guest = 1 AND userid = 0 )
5 SELECT * FROM jos_menu WHERE id = 122
6 SELECT * FROM jos_menu WHERE id = '122'
7 SELECT COUNT(1) FROM jos_easygb WHERE published = 1 ORDER BY date DESC
8 SELECT * FROM jos_easygb WHERE published = 1 ORDER BY date DESC LIMIT 180, 30
9 SELECT a.* FROM jos_components AS a WHERE ( a.admin_menu_link = 'option=com_syndicate' OR a.admin_menu_link = 'option=com_syndicate&hidemainmenu=1' ) AND a.option = 'com_syndicate'
10 SELECT m.id FROM jos_modules AS m WHERE m.module = 'mod_rssfeed' AND m.published = 1
11 SELECT id, title, module, position, content, showtitle, params FROM jos_modules AS m INNER JOIN jos_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id WHERE m.published = 1 AND m.access <= 0 AND m.client_id != 1 AND ( mm.menuid = 0 OR mm.menuid = 122 ) ORDER BY ordering
12 SELECT id FROM jos_menu WHERE link = 'index.php?option=com_search' AND published = 1
13 SELECT m.* FROM jos_menu AS m WHERE menutype='mainmenu' AND published = 1 AND access <= 0 ORDER BY ordering
14 SELECT folder, element, published, params FROM jos_mambots WHERE access <= 0 AND folder = 'content' ORDER BY ordering
15 SELECT m.* FROM jos_menu AS m WHERE menutype = 'Buku Pelawat' AND published = 1 AND access <= 0 ORDER BY parent, ordering
16 SELECT COUNT( id ) FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1
17 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=119'
18 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=120'
19 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=121'
20 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=123'
21 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=122'
22 SELECT m.* FROM jos_menu AS m WHERE menutype = 'othermenu' AND published = 1 AND access <= 0 ORDER BY parent, ordering
23 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=163'
24 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=800'
25 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=828'
26 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=12'
27 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_typed' AND published = 1 AND link = 'index.php?option=com_content&task=view&id=54'
28 SELECT m.* FROM jos_menu AS m WHERE menutype = 'topmenu' AND published = 1 AND access <= 0 AND parent = 0 ORDER BY ordering
29 SELECT a.id, a.title, a.sectionid, a.catid FROM jos_content AS a LEFT JOIN jos_content_frontpage AS f ON f.content_id = a.id INNER JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = a.catid INNER JOIN jos_sections AS s ON s.id = a.sectionid WHERE ( a.state = 1 AND a.sectionid > 0 ) AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2017-05-26 17:28' ) AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2017-05-26 17:28' ) AND a.access <= 0 AND cc.access <= 0 AND s.access <= 0 AND s.published = 1 AND cc.published = 1 ORDER BY a.created DESC LIMIT 5
30 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 1045 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
31 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 1044 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
32 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 1043 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
33 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 1042 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
34 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 1041 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
35 SELECT a.id, a.title, a.sectionid, a.catid, a.created, cc.access AS cat_access, s.access AS sec_access, cc.published AS cat_state, s.published AS sec_state, a.hits FROM jos_content AS a LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = a.catid LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = a.sectionid WHERE a.state = 1 AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2017-05-26 17:28' ) AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2017-05-26 17:28' ) AND ((TO_DAYS('2017-05-27') - TO_DAYS(a.created)) <= '61') AND a.access <= 0 ORDER BY a.hits DESC LIMIT 5
36 SELECT a.id, a.title, a.sectionid, a.catid, cc.access AS cat_access, s.access AS sec_access, cc.published AS cat_state, s.published AS sec_state FROM jos_content AS a LEFT JOIN jos_categories AS cc ON cc.id = a.catid LEFT JOIN jos_sections AS s ON s.id = a.sectionid WHERE a.state = 1 AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2017-05-26 17:28' ) AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2017-05-26 17:28' ) AND a.access <= 0 ORDER BY a.hits DESC LIMIT 5
37 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 460 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
38 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 212 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
39 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_blog_section' AND published = 1 AND componentid = 0
40 SELECT id FROM jos_menu WHERE type = 'content_blog_category' AND published = 1 AND componentid = 0
41 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 176 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
42 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 149 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
43 SELECT ms.id AS sid, ms.type AS stype, mc.id AS cid, mc.type AS ctype, i.id as sectionid, i.id As catid, ms.published AS spub, mc.published AS cpub FROM jos_content AS i LEFT JOIN jos_sections AS s ON i.sectionid = s.id LEFT JOIN jos_menu AS ms ON ms.componentid = s.id LEFT JOIN jos_categories AS c ON i.catid = c.id LEFT JOIN jos_menu AS mc ON mc.componentid = c.id WHERE ( ms.type IN ( 'content_section', 'content_blog_section' ) OR mc.type IN ( 'content_blog_category', 'content_category' ) ) AND i.id = 209 ORDER BY ms.type DESC, mc.type DESC, ms.id, mc.id
44 SELECT params FROM jos_mambots WHERE element = 'mosemailcloak' AND folder = 'content'