Laman Pelajar, Bekas Pelajar & Guru
Ahli Laman Web Rasdian boleh menambah pautan laman web anda di sini. Laman blog, MySpace, Friendster atau lain-lain yang sepertinya boleh dimuatkan di sini.

  
The image “http://x.myspace.com/images/LogoDotcom.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
 
  Pautan Web Hits
  Link   Anne
xtau nk ckp per sal aku.. bnyk sgt..speechless.. huhuhu.. tp konklusinyer sper yg knal aku mmg beruntung bangat... hehehe...
424
  Link   Daiya Hidayah
Yo wassup...itu adalah ayat kegemaran aku kalau korang nak tahu ar....kalau x nak tahu sudah!!!!!!aku x paksa pun..walaupun aku ni suka tengok kartunnnn sampai mak aku kata aku hantu kartun tapi otak aku still boleh guna
369
  Link   Melly
"Ujian di depan bakal kau tempuh.. Jalannya di sini masih kelihatan.. Namun, jauh nun di sana.. Diliputi kabus menebal,..."
340
  Link   Fatyhah Sulaiman
Hmm... seorg yg kuat sngt ngaco orang.. happy go bini. suka tolong orang tak kira waktu..(baiknyer aku hahaha...) terlebih ramah kut... urmm yg lain kalu nak tau just b my prenz...
423
  Link   Akma Fariha
"Simple.."
393
  Link   Cikgu Marzlina Mahmood
"I = school. Really into softball and I devote most of my evenings training the students (even during the weekends and school holidays). I spend most of my days in schools since I was 6."
409
  Link   Cikgu Mohamad Rizal Abdul Rahim
"Percaya dengan keajaiban dan harapan"
413
  Link   ZulAzlan b Rasdi
"AkO.ALaN.a.k.a.PoKsU[7]" MySpace ZulAzlan: Ex-3A 2004.
397
  Link   Mohd Rudi, Shah Alam
"hohohoho..."
416
  Link   Zulkifli, Seremban
"Lara Hati Yang tersisa Hanya gambarmu Di meja kamarku Diiringi dua puisi Tentang lara hati Engkau..."
426
  Link   Friendster - Groups RASDIAN
Let's join me. Kita cari kawan-kawan lama.
409
 

rasdian